8119900419_80ef327f36_h.jpg

Малопродажба

Палтекс кошулите и останатите наши производи се достапни на следните локации:

 - Скопје, ул. Македонија бр. 19
- Битола, Т.Ц. „Јавор“, приземје
- Делчево, ул. Македонија,
outlet.

Можете да нè посетите во нашите продавници од понеделни до петок од 09-21 и во сабота од 10-18.

На нашите вработени со долго искуство во модната индустрија, ќе им биде мило да Ви помогнат во изборот на Вашата облека затоа што ПАЛТЕКС работи со искуство, традиција и визија. Облеката го прави човекот!